De l'instint al sentiment animal



La raça humana mata no només per alimentar-se, desgraciadament, també per plaer.
Els animals, ho fan per instint i per sobreviure.


Dels sentiments dels animals se'n parla poc sovint...de fet hi ha qui considera que no en tenen. Jo crec, que si, o és una idea romàntica de les meves i vull creure que si que en tenen...

Amb o sense raó, en aquest video hi trobareu una mica de tot. De l'instint animal al sentiment.

Commovedor.

Comentaris

Anònim ha dit…
Bueno va, l'he mirat i ara toca comentar.. si ha sigut tendre, i no, amb l'anglès no he entès una merda però bueno. jejejeje ai que a mi videos d'animals em fan molta pena, ja n'hem parlar i jo trobo que la gent és molt bèstia, però bueno ni tu ni jo podem fer alguna cosa, hauríem de ser 5000 gemmes i 5000 gines perquè ens escoltin una mica.. que hi farem.

Aix amb lo que m'estimo jo els animals, si a casa meva ja la gent ens diu el zoo de can Caritg, dos gatets una gossa i jo.. pobres pares..

Apala ja he comentat, un petonarro ben fort!!
Anònim ha dit…
jejejejeje


Comentari anterior...


La gina la millor secre de Vilafant ;)
Anònim ha dit…
Hola guapíssima!
Estàs super modernitzada tu eh? Blog, Facebook, Msn, fotolog...ho tens tot i més!

Veig, no obstant, que algunes coses no varien...segueixes essent una somniadora nata i una amant dels animals...això està bé, que segueixis fidel als teus principis.
I les cançons...ufffff...genials! ets la millor amb això de la música!

Jo, per Milà no em puc queixar. La Paola i jo estem molt bé i de moment sense ganes de tornar, tot i que jo, què haig de dir-te...m'enyoro de la terra catalana, de les vistes empordaneses al Canigó i de les sobretaules al centre cívic de Vilafant...

Aquí capuccinos tants com vulguis i vistes al Duomo precioses...però la terra tira i la tramuntana es troba a faltar.

La Paola està aprenent el català, cada dia se'n surt més... a veure si la conveço i la faig estar quieta, però a l'Alt Empordà! (que difícil que ho veig)

Ens veurem el Març, pel casament del Matt i la Hanna a Göteborg? Vens oi? Vaja, no hi pots faltar tu, serà tota una festassa i una festassa sense tu és només un festa.

Com portes la vida de soltera? Aprofita i sigues perillosa i no tan bona nena! ;-)

Estic molt content de sentir notícies teves i de veure les fotos del teu nebot, en Pau, és clavat a tu! i felicitats pel que està en camí...ui ui ui...tia per partida doble! com ho faràs per repartir petons?

Una abraçada i un baccio de la Paola i meus! Fins molt aviat a Göteborg!

Entrades populars d'aquest blog

WEBMIX en SYMBALOO